Scholen en educatie


Programma voor scholen en BSO’s

 

De natuur beleven en erover leren doe je natuurlijk het beste buiten de muren van het klaslokaal. De vrijwilligers van de Heemtuin weten veel te vertellen over de planten, bomen, dieren en insecten die in onze mooie en bijzondere tuin zijn te vinden en leiden de leerlingen van uw school graag rond.

We beschikken over een ruim aanbod van educatieve activiteiten en lesmaterialen over verschillende thema’s en voor verschillende leeftijdsgroepen. Ook is het mogelijk om een lesprogramma op maat te laten maken voor uw groep.

Tevens kan er een bezoek worden gebracht aan onze bijenstal waar de imkers jullie graag vertellen over de bijenvolken van de Heemtuin Lisse.

Naast de lesprogramma’s voor scholen hebben wij ook voor de BSO’s een leuk en gevarieerd aanbod van leerzame, leuke en creatieve activiteiten. Bijvoorbeeld voor in de vakantieperioden.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor u als school of BSO organisatie dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op de contact pagina.